Finale Open Errup bandwedstrijd

Klimaatverandering. Opwarming van de aarde door teveel CO2. Je durft bijna niet meer te ademen. Eco-tax voor joggers en mountain-bikers? De elektrische auto heeft de toekomst. Komt goed uit. BreakOut is al jaren elektrisch bezig. Of is dat weer teveel van het goede?

BreakOut, het Erpse podium voor beginnende bands, organiseert dit seizoen de 9e editie van de Open Errup bandwedstrijd. In drie voorrondes strijden 12 bands om twee plaatsen voor Open Errup, het Erpse Koningsdag festival. De finale is zondagmiddag 14 februari met de volgende bands.

Crazy Habits uit Dieren. Vette, dampende garage-rock met dreigende gitaarlijnen, stuwend als een kruipende slang en tearjearking als een desperate lonely star.
Finders Keepers uit Oss. Met authentieke glamrock brengt de band de sfeer uit de jaren '80 terug, de tijd van lange haren, leren broeken en lekker foute muziek.
The Maraboos uit Vorstenbosch. Het cover-stadium ontgroeit geeft de band een mix van britpop en emo-achtige ballads. Dit alles overgoten met intense gitaarklanken.

The Maraboos

Plus Thirty One uit Berghem.Van rustige pop-rock met gevoel tot strakke scheurende gitaar riff's en van de dubbel basdrum tot slapwerk op de basgitaar.
There There met een new-wave mix van Editors, Joy Division en Mecano.Veel gitaar en synthesizer. Van minimalistisch en dromerig naar meedogenloos hard.
U ziet het, weer een programma met verschillende muzikale stijlen, volop variatie voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. We beginnen om 14.00 uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis. Dus Come in en Break out. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..