Windup Space winnaar 1e voorronde Open Errup.

Onder de toren van onze Erpse kerk, bij BreakOut, een indrukwekkende cover van het nummer ‘Stairway to Heaven’. Na afloop stilte, zelfs aan de tafel met doorgaans het meest luidruchtige publiek. Je kon de spreekwoordelijke speld horen vallen.

Zondagmiddag 16 oktober was het JJC in Erp weer het domein voor lokale en regionale muziekliefhebbers. Terwijl buiten een heerlijk herfstzonnetje afscheid nam van de zomer, vulde binnen de concertzaal zich met een breed scala muzikale klanken. In de 1e voorronde van de Open Errup bandwedstrijd streden bij BreakOut vier bands om een finaleplaats.

Sprankelende indie-pop van Don’t Touche Ma Bebe, Lock ’n Load stevige rockcovers en een machtige zangeres, door merg en been trekkende emo-punk-rock van Windup Space en met zanger en zangeres professionele entertainment van Solid Sound.

Windup Space

Na afloop kwam bij de publieksstemming Windup Space als winnaar uit de bus. Zij gaan door naar de finale van 12 februari.

Alle bands waren dankbaar dat ze konden optreden. Dus zalen in de omgeving zet jullie deuren open en geef die muzikanten een kans. Wij van BreakOut gaan door. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.