Berenklauw en de pensioenleeftijd.

Zaterdagavond 25 maart, Berenklauw uniek met drie generaties in een band. Opa op de drums, vader op de gitaar en zoon(tje) (even) in de zaal met de rammelaar op de maxi-cosi. Over opa gesproken, 70 jaar en nog volop aan het werk in twee zware sets. Ja, zul je zeggen, werken houdt je gezond, er zit nog rek in de pensioenleeftijd. Gelukkig waren er geen kamer-leden in de zaal.

Terwijl buiten een koude oostenwind weinig lentekriebels gaf, speelden binnen drie bands bij Berenklauw, de BreakOut seizoen afsluiter. De concertzaal was weer het domein voor lokale en regionale muziekliefhebbers.

• Het festival werd geopend door Crazy Monkeyz uit Aarle-Rixtel. Met een trouwe schare fans speelden de band een strakke set gitaar-gedreven rock. Covers en opvallend sterke eigen nummers.

Crazy Monkeyz

• Daarna kwamen Crazy Habits uit Dieren. Als trio oude bekenden van de bandwedstrijd nu aangevuld met extra gitarist en wederom moddervette boogie-bluesrock met meerstemmige zangpartijen.

Crazy Habits

• Als afsluiter Burt Mayer and Friends, eveneens uit Dieren. En ja de oudjes deden het nog goed. Een mooie set sixties klassiekers , veel Cream-werk, gitarist met Clapton kwaliteiten en de drummer zoals het hoort, met een echte Ginger Baker solo.

Burt Mayer

Berenklauw, bands, elektrisch, gedreven, heftig, mogelijk underground, maar altijd spraakmakend. Het publiek genoot weer van een rockavond op hoog niveau. Dus zalen in de omgeving zet jullie deuren open en geef die muzikanten een kans. Wij van BreakOut gaan door. Bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.