1e Voorronde Open Errup bandwedstrijd.

Het weekend van 5 juni. Ontsteltenis in Erp, jeugdige vandalen trekken een spoor van graffiti door ons anders zo vredige dorp. Erp verliest haar onschuld. Voor wie deze aanslag emotioneel nog niet te boven is, hierbij goed nieuws. Zondagmiddag de 1e voorronde van BreakOut. Breng uw hoofd op orde met de muzikale klanken van jonge muzikanten. Herwin uw vertrouwen in de jeugd.

BreakOut, het Erpse podium voor beginnende bands, organiseert dit najaar de 10e editie van de Open Errup bandwedstrijd. In drie voorrondes strijden 12 bands om twee  plaatsen voor Open Errup, het Erpse Koningsdag festival. De 1e voorronde is zondagmiddag  16 oktober met de volgende bands.

  • Don’t Touch Ma Bebe uit Wageningen play original up-beat rock tunes with a funky edge. Inspired by the Arctic Monkeys and The Black Keys, the band found an own style of music pretty quickly; randomness and changes in pace are always welcome.

Don't Touch Ma Bebe

  • Lock `n Load uit Someren, zet door muzikale kwaliteit en enthousiasme een stevige show neer. Met nummers van o.a. Wolfmother en Led Zeppelin is het onmogelijk je hoofd stil te houden. De keuzes van nummers zijn nét even anders dan je gewend bent.

Lock 'n Load

  • Solid Sound uit Zijtaart, een top-1000 cover band met een magisch geluid. Door de bekendste hits in een eigen jasje te steken zorgen zij voor een fantastische muzikale reis die je niet meer vergeet.

Solid Sound

  • Windup Space uit Oosterhout, schreeuwende gitaar, grommende bas en oorverdovende drums. Het hart bij de meeslepende alternatieve rock van Nirvana en the Smashing Pumpkins, het hoofd bij de intense post-hardcore van Glassjaw en Refused.

Weer een programma met verschillende muzikale stijlen, volop variatie voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. We beginnen om 14.00 uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis. Dus Come in en Break out. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..