Berenklauw, eigenwijs met een scherp randje.

Zaterdagavond  17 maart, voor de oudere  Erpse muziekliefhebber een moeilijke keuze. Of nostalgisch zwijmelen op de palingsound van de Cats Tribute Band bij Bas, of nostalgisch headbangen op de harde gitaarmuziek bij Mari. En de jeugd? Die blijft thuis, vrij hof, languit  op de bank bij de Curling Quiz. Ook leuk.

BreakOut, het Erpse zondagmiddag podium voor beginnende bands, heeft als seizoenafsluiter met de Berenklauw haar activiteiten uitgebreid naar de zaterdagavond. Een festival, eigenwijs met een scherp randje. De line-up dit jaar.

  • The Temporary uit Heeswijk-Dinther, klassieke garage rock uit de jaren 50 en 60 wordt ontdaan van franje.  Met scheurende gitaar en pompende bas, bijeengehouden door strakke drums, klinkt rock zoals rock hoort te klinken.
  • Tsar Bompa uit Eindhoven maken noiserock. Verdere poespas en pretentieus gedoe is niet aan hun besteed. Check hun fantastische naar psychedelica neigende clips op YouTube.

Tsar Bompa

  • Fatburger uit Boekel, een vette alternatieve rock-cover band. Al meer 25 jaar maken deze podiumbeesten de diverse podia in de regio en ver daarbuiten onveilig met hun smeuïge cocktail van oude en nieuwe rock-klassiekers.

Berenklauw, bands, elektrisch, gedreven, heftig, mogelijk underground, maar altijd spraakmakend. Zaterdagavond 17 maart, volop kijk en luisterplezier in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp. Aanvang 21.00 en de entree is gratis. Berenklauw, eigenwijs met een scherp randje.