White Feather winnaar 1e voorronde Openveldfeest.

Druk, druk, druk. Sanne half en half verwacht de wachtdienst-druk, Annie onverwacht bezoek de zuster-druk , Thea alleen in de keuken de bak-druk, Johan afsluiten van het festival de vuurdoop-druk maar … veel Erpse bezoekers in de zaal de gezellige-druk.

Zondagmiddag 21 oktober was het JJC in Erp weer het domein voor lokale en regionale muziekliefhebbers. Terwijl buiten nu echt van de laatste warme zondagmiddag werd genoten, vulde binnen de concertzaal zich met een breed scala muzikale klanken. In de 1e voorronde van de Openveldfeest bandwedstrijd streden bij BreakOut drie bands om een finaleplaats.

Opening met melodische synthesizer gitaarrock van Echo Empire, daarna metal trash punkrock van the Hangman en als afsluiter White Feather, instrumentale jazz funk metalrock. Na afloop werd White Feather de publiekswinnaar. Zij gaan door naar de finale van 17 februari.

White Feather

Alle bands waren dankbaar dat ze konden optreden. Dus zalen in de omgeving zet jullie deuren open en geef die muzikanten een kans. Wij van BreakOut gaan door. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.