Berenklauw, eigenwijs met een scherp randje.

Zomer 2018, Boekel heeft overlast van hangduiven op het kerkhof. Dachten de bewoners, na een arbeidzaam leven, rust te vinden, worden hun graven door opdringerige duiven besmeurd.
Garage-rock dweept met vampiers, weerwolven en …. kerkhoven. Berenklauw is overbuur van het Erpse kerkhof, toch eens kijken waar die muzikanten naar toe gaan, een sigaretje roken.

BreakOut, het Erpse zondagmiddag muziekpodium, heeft als seizoenafsluiter met de Berenklauw haar activiteiten uitgebreid naar de zaterdagavond. Een festival, eigenwijs met een scherp randje.
De line-up dit jaar.
• Cooking John uit Gemert, neemt je terug naar de rauwe sound van de 60’s en 70’s. Een pittige rockband met gitaar, bas en drums. Hun stijl ligt tussen blues en hard rock met af en toe een psychedelisch tintje.


• Milestones From The Underground Scene brengt een eerbetoon aan bands uit pre- en post-punk tot garagerock en new wave. Denk hierbij aan The Stooges, Ramones, The Cult en Gun Club. Grommende gitaren, rauwe rochels, beukende bassen en donderende drums.


• The Ballet Bombs zijn een fresh’n‘loud stoner-garage trio uit Eindhoven Rockcity. Hun muziek is een mix van bands zoals Fuzz, Kyuss, Nirvana, Ty Segall en Black Sabbath. Get ready voor een veel energie en oorverdovende luide grunge / fuzz deuntjes.Berenklauw, bands, elektrisch, gedreven, heftig, mogelijk underground, maar altijd spraakmakend. Zaterdagavond 16 maart, volop kijk en luisterplezier in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp. Aanvang 21.00 en de entree is gratis.