BreakOut bandwedstrijd datums seizoen 2019-2020

BreakOut, het JJC muziekpodium, heeft de datums voor de 13e zondagmiddag bandwedstrijd. De voorrondes zijn 20 oktober, 17 november en 8 december, de finale is 29 december.

In een sfeervolle concertzaal met een goede geluidsinstallatie en een wervelende lichtshow zullen de groepen strijden om twee plaatsen voor het Openveldfeest, het Erpse dorpsfeest met spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek, datum het 3e weekend van september.

De bands kunnen podiumervaring opdoen en zich aan het grote publiek voorstellen. Even weg uit die kleine oefenruimtes en proeven aan het echte werk. Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De speelregels:

BreakOut heeft in het Jeugd en Jongerencentrum een mooie concertzaal. We zorgen voor een goede PA, maar hebben geen backline en geen drums. De bands moeten dit zelf meenemen.

Elke voorronde heeft vier bands en we beginnen om 14.00uur. Per band 30 minuten speeltijd, 30 minuten ombouwen. Om 13.00uur is de loting voor de speelvolgorde, graag een bandlid aanwezig. Per voorronde gaat een band via publiek-stemming naar de finale. Uit de drie voorrondes gaan twee bands via jury-stemming naar de finale.

Finale vijf bands, aanvang 14.00uur, loting 13.00uur, elke band 30 minuten speeltijd. Uit de finale gaat een band via publiek-stemming en een band via jury-stemming naar het Openveldfeest.