1e Voorronde Openveldfeest bandwedstrijd.

Mijn vader, eigenwijze boer, had het niet zo met die burgers uit de straat. ‘ De straot jonge, das niks vur jons.’ Had hij gelijk? Geraamtes onder de klinkers, dat is inderdaad niet normaal. Geen wonder dat de weg altijd zo rammelde. BreakOut heeft in Jeugd & Jongeren Centrum een mooie concertzaal en een perfecte PA van Ron, dat rammelt nooit, dat klinkt al jaren goed.

BreakOut, het Erpse zondagmiddag muziekpodium, organiseert dit najaar de 13e editie van de Openveldfeest bandwedstrijd. In drie voorrondes strijden 12 bands om twee plaatsen voor het Openveldfeest, het 2-daagse Erpse familiedorpsfeest met knutselen, spelactiviteiten, kunst, oldtimers en muziek. De 1e voorronde is zondagmiddag 20 oktober met de volgende bands:

• Strange Sympathy, een rommelende hard-rock band uit Schijndel, de stijl is geïnspireerd vanuit bands als AC/DC, Volbeat en zo'n beetje alles wat hard gaat.

foto: Strange Sympathy


• Davey Steevens, singer-songwrtiter met Engelstalige ballads, rustig gespeeld op een elektrische gitaar met effecten.
• Wessel van de Wijnboom, singer-songwriter met melodieuze Nederlandstalige popnummers, begeleid op een akoestische gitaar.

Weer een programma met verschillende muzikale stijlen, ditmaal zeker, van singer-songwriter tot hard-rock, volop variatie voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. We beginnen om 15.00 uur in het Jeugd & Jongeren Centrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis. Dus Come in en Break out. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.