Finale Openveldfeest bandwedstrijd.

De doorgaande weg in Erp is bijna klaar. Met Den Ouden naar de nieuwe. Wat zal het druk worden met buitendorpse auto’s. ‘ Vol bewondering effe uitproberen of ie lekker rijdt’. Maar zijn er al verzakkingen zichtbaar? Wordt het dan ramptoerisme?
BreakOut wordt al 13 jaar bewonderd. Zo’n prachtig festival in ons kleine Erp. Hoe is dit mogelijk? Nou gewoon hard werken en doorzetten.

BreakOut, het Erpse zondagmiddag muziekpodium, organiseert dit najaar de 13e editie van de Openveldfeest bandwedstrijd. In drie voorrondes strijden 12 bands om twee plaatsen voor het Openveldfeest, het 2-daagse Erpse familiedorpsfeest met knutselen, spel, muziek, kunst en oldtimers. De finale is zondagmiddag 29 december met de volgende bands:

• Ghostmind, trashmetal uit Zuid-Limburg, met invloeden van Kreator, Slayer en Megadeth maar ook van het melodische spel van gitarist Steve Vai.
• Mr. TEAB, lekker vette pop/blues/rock uit de 90’s en 00’s coveren met zo nu en dan een zelf geschreven plaat er tussendoor.
• Prima Potlood, uit de Mortel /Beek en Donk, je oefent wat voor jezelf en vraagt jezelf af of het er van komt, met resultaat alternatieve hard punk grunge rock.
• Strange Sympathy, een rommelende hard-rock band uit Schijndel, de stijl is geïnspireerd vanuit bands als AC/DC, Volbeat en zo'n beetje alles wat hard gaat.
• Sticks ‘n Picks, met maar 2 personen op het podium, een vol geluid, een stevige sound in het genre rock, hardrock en een vleugje blues.

Weer een programma met verschillende muzikale stijlen, volop variatie voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. We beginnen om 14.00 uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis. Dus Come in en Break out. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.