Mr.TEAB en Prima Potlood winnen BreakOut.

Aangenaam verrast door het compliment voor 13 jaar BreakOut met veel inzet en veel passie. Dankjewel, mooie woorden, maar dat schept verplichtingen. Nog eens 13 jaar? Dan loop ik tegen de tachtig. Wie gaat me aflossen? Wie gaat me verlossen?

Zondagmiddag 29 december was het JJC weer het domein voor lokale en regionale muziekliefhebbers. Terwijl buiten de rijp op de daken langzaam verdween, streden binnen in de concertzaal vijf bands om twee plaatsen voor het Openveldfeest, het 2-daagse Erpse familie-dorpsfeest.

Opening door Strange Sympathy, intense dubbele-gitaar hard-rock en een machtige zangers, daarna Sticks ’n Picks met hun vette blues-rock covers, vervolgens Ghostmind, heavy trashmetal in Slayer stijl en Mr.TEAB, een 6-koppige professionele coverband, als afsluiter Prima Potlood jonge enthousiaste muzikanten in hun 4e optreden duidelijk meer zelfvertrouwen.

Na afloop was een nek-aan-nek publieksstemming met Mr.TEAB als winnaar. De werkgroep, met de moeilijke taak om uit het hoge niveau hun winnaar te bepalen, koos voor Prima Potlood. Beide bands gaan spelen op het Openveldfeest.

De BreakOut medewerkers konden ‘s avonds laat terugzien op een geslaagde finale. Dus zalen in de omgeving zet jullie deuren open en geef die muzikanten een kans. Wij van BreakOut gaan door. In oktober begint de 14e jaargang. Bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..