Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

BreakOut en de dwarsliggers.

 

Het Erpse VVN ligt met de gemeente dwars over klinkers die op een fietsstrook niet dwars maar in de lengte liggen. En dat ligt gevoelig. Bij nat weer vrees je bij een foute stuurbeweging dwars op de grond, of erger in deze tijd van stijgende eigen bijdrage, in het ziekenhuis te liggen. En dat omdat ambtenaren bij het dwars leggen van die klinkers dwars gingen liggen. Volgt u het nog? BreakOut houdt ook wel van dwarsliggers, muzikale dan wel. Low-fi, indie, underground, kortom  muziek buiten de gebaande paden.

BreakOuthet Erpse zondagmiddag podium voor beginnende bands, organiseert dit najaar weer de Open Errup bandwedstrijd. Via drie voorrondes strijden in de finale vijf bands om twee  plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival. De 3e voorronde is zondagmiddag  29 december met de volgende bands.

*  The Aron & Florian Bevelander Bandexperience uit Nijmegen, broers 13 en 15jaar, maakt eigengereide rock. Sprankelende gitaarriffs, melodieuze loops en onnavolgbare drumpatronen zorgen ervoor dat deze rockmachine klinkt als een meerkoppige band.

alt

 

*  Lucid Dreams, drie trashrockers uit Beek en Donk/Gemert, spelen covers en eigen nummers met een breed scala aan invloeden. Van Foo Fighters, Slash en Nirvana tot Deep Purple, Bob Dylan en Johnny Cash.

*  Sew She & The Harlets zijn singer/songwriter Tess van Gemert uit Rotterdam en rockband The Harlets uit Eindhoven. De dromerige, sprookjesachtige nummers van Tess worden op een verfrissende manier vertolkt tot een mix van folk, pop en (ambient) rock.

* Track n’ Tor, een band met roots in Overlangel. Een band met jonge muzikanten die vooral  classic rock, blues en hardrock spelen. Van Elvis Presley tot Dire Straits en veel ertussen. Ze spelen pas een jaar samen maar het klinkt als een klok.

BreakOut zondagmiddag bandwedstrijd, weer een programma met verschillende stijlen, volop variatie voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. We beginnen om 14.00 uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis. Dus Come in en Break out. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: BreakOut Het podium voor beginnende bands BreakOut en de dwarsliggers.