Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Finale Open Errup bandwedstrijd

 

Naast het muzikale genot, zorgt BreakOut ook voor de inwendige mens. Eenvoudige snacks uit een eenvoudige keuken. Bereidt door onze, ja hoe noemen we ze? Onze keukenmeiden? Nou nee, dat neigt naar te ordinair zeker in verband met die gillende. Onze keukenprinsesjes? Nou ja dat is mooi, maar wel erg lief, we willen liever iets meer rock ’n roll. Daarom onze hamburger-chicks.  Annemiek van D, alias “ons mam” , Thea B, alias “tante Thea” en back-up Frances W alias “men vrouw”. Meiden bedankt. Zonder jullie een stuk minder smakelijk festival.

Zondag 2 februari is het zover, BreakOut organiseert de finale van de Open Errup bandwedstrijd seizoen 2013/14. In drie spannende voorrondes zijn uit elf deelnemers, via publieks en werkgroepstemming, vijf bands overgebleven. Deze zullen in de big battle strijden om twee plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival.Een plaats is te winnen via publieksstemming en een plaats zal vergeven worden door een deskundige jury. De volgende vijf groepen zijn tot de eindstrijd doorgedrongen.

 • The Aron & Florian Bevelander Bandexperience, broers 15 en 17 jaar uit Nijmegen. Eigengereide rock, sprankelende gitaarriffs, melodieuze loops en onnavolgbare drumpatronen zorgen ervoor dat ze klinken als een meerkoppige band.
 • Illusion uit Lierop, een band met een weinig gehoorde stijl. De zanger licht sopraan-achtig komt goed tot zijn recht in ballads. Iel beginnend, vol eindigend met lange zanglijnen ondersteunt door felle gitaarslagen.
 • The Seasons uit Eindhoven is een hechte muziekmachine. Een mooie wisselwerking tussen  gitarist en zangeres tevens keyboards. Van ballads tot up-tempo, de nummers krijgen door het gebruik van de synthesizer een professioneel vol geluid.
 • Track n’ Tor, met roots in Overlangel. Een band met jonge muzikanten die vooral  classic rock, blues en hardrock spelen. Van Elvis Presley tot Dire Straits en veel ertussen. Ze spelen pas een jaar samen maar het klinkt als een klok.
 • Trip to Dover uit Eindhoven. With her love for Gibson guitars and a unique powerful voice, Olga sets the tone. Backed up by Johannes’ set of keyboards the result is catchy and slightly dark electro rock.

  

Foto: Trip to Dover

Een finale met weer een breed scala aan stijlen, volop kijk en luisterplezier voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. Als special guest tijdens het jury beraad, winnaar van vorig seizoen, Five Lane Highway. Aanvang 14.00uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis. Dus Come in en Break out. Beginnende bands kunnen zich voor het nieuwe seizoen aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: BreakOut Het podium voor beginnende bands Finale Open Errup bandwedstrijd