‘Ottenstraat Ontmoet’ in gezelligste straat van Erp

Een dj-workshop, brandweerdemonstraties en de Voorleestrein: het programma van ‘Ottenstraat Ontmoet’ is uitgebreid en divers. Het Jeugd & Jongeren Centrum, Brandweerpost Erp en de Bibliotheek laten op zondag 25 september samen zien wat ze in huis hebben. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn jong en oud welkom in de Ottenstraat; de gezelligste straat van Erp!

Hou je van muziek? In de grote zaal van het Jeugd & Jongeren Centrum kun je meedoen aan een echte dj-workshop. Wie weet word jij de nieuwe Tiësto of Armin van Buuren! Op het grote podium speelt, na alle activiteiten, vanaf 16.00 uur een verrassingsact. Voor jonge kinderen zijn er buiten knutselopdrachten van de ZondagMiddagGroep. Daar staan bovendien een echte ‘Arm Sweeper’ en een springkussen. Ook zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Blusdemonstraties
Wie van actie houdt, neemt een kijkje bij de brandweer. In de kazerne zijn voertuigen en gereedschap van dichtbij te zien. Je kennis test je met de brandweerkennisquiz. Spectaculair worden de blusdemonstraties en de bevrijding van een slachtoffer uit
een autowrak. De smaak te pakken? De brandweer is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Brandweermensen geven informatie en je kunt je aanmelden voor een avond proefdraaien. Voor kinderen is er een brandweerspringkussen en een meet-and-greet met Billy Brandkraan & Vlammetje.

VR-bril
Ook de Bibliotheek zet zijn deuren open op 25 september. Uit de Voorleestrein stapt een echte brandweerman die een spannend verhaal voorleest. En voor het green screen kun je zélf veranderen in een brandweermens. Er komt een voorlezer langs
in een geweldige jurk en wie wil winnen, doet mee aan de prijsvraag van de Bibliotheek. Met een VR-bril tot slot kunnen volwassen bezoekers ervaren hoe het is om dementie te hebben.

Dit was SESSION in Ter Aa!

Afgelopen zaterdag 23 november 2019 stond SESSION in Ter Aa in Erp. Met een denderende geluidsset, een flinke hoeveelheid rook, CO2, confetti en vuurwerk zette de band de tent op zijn kop en bliezen ze (letterlijk) het dak eraf!

Wil je de avond herbeleven, of ben je benieuwd wat je hebt gemist? Check dan de foto's en aftermovie! 

Foto's: https://bit.ly/2rn30xZ 
Aftermovie SESSION: https://bit.ly/2ONEXjt 

JJC Events Presents: SESSION / The Hot Studs

Op zaterdag 23 november 2019 organiseerde JJC Events in Ter Aa Erp een nieuw evenement met de beste coverband van Nederland!

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van Nederland!

In het voorprogramma hebben we The Hot Studs staan, zij zorgen voor een spetterende opening van de avond! Deze hedendaagse belichaming van al het goud wat Rock ’n Roll gebracht heeft, staat recht voor je en brengen je terug in de tijd. Al die heerlijke nummers, ze komen allemaal voorbij. Tevens zal dit één van de laatste optredens zijn die je gaat zien van deze band.

Check hier de aftermovie: https://bit.ly/2ONEXjt