Dit was SESSION in Ter Aa!

Afgelopen zaterdag 23 november 2019 stond SESSION in Ter Aa in Erp. Met een denderende geluidsset, een flinke hoeveelheid rook, CO2, confetti en vuurwerk zette de band de tent op zijn kop en bliezen ze (letterlijk) het dak eraf!

Wil je de avond herbeleven, of ben je benieuwd wat je hebt gemist? Check dan de foto's en aftermovie! 

Foto's: https://bit.ly/2rn30xZ 
Aftermovie SESSION: https://bit.ly/2ONEXjt 

JJC Events Presents: SESSION / The Hot Studs

Op zaterdag 23 november 2019 organiseerde JJC Events in Ter Aa Erp een nieuw evenement met de beste coverband van Nederland!

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van Nederland!

In het voorprogramma hebben we The Hot Studs staan, zij zorgen voor een spetterende opening van de avond! Deze hedendaagse belichaming van al het goud wat Rock ’n Roll gebracht heeft, staat recht voor je en brengen je terug in de tijd. Al die heerlijke nummers, ze komen allemaal voorbij. Tevens zal dit één van de laatste optredens zijn die je gaat zien van deze band.

Check hier de aftermovie: https://bit.ly/2ONEXjt