Werkgroep 'Familietoneel'

Samen met toneelvereniging Iets Anders brengt het Jeugd en Jongeren Centrum uitvoeringen die naar de mooie naam Familietoneel luistert.

Deze uitvoeringen zijn speciaal bedoelt voor de jongeren ... maar ook de wat ouderen zullen zich opperbest vermaken tijdens de voorstellingen.
Denk niet dat deze toneelstukken lichter zijn als diegene die Iets Anders normaal op de planken brengt.

Er wordt net zo veel gerepeteerd als voor de reguliere voorstellingen. Ook de technische afdeling zet het beste beentje voor met prachtige decors en een perfecte belichting en geluid.

Tot ziens op één van onze volgende voorstellingen.

2017 - Assepoes

In samenwerking met de Erpse toneelvereniging "Iets Anders" presenteerde het JJC in 2017 de opvoering van het toneelstuk Assepoes.

 

2018 - Papa de Boevenkoning

Familievoorstellingen Papa de Boevenkoning van 27, 28 oktober, 3 en 4 november was te zien in Jeugd & Jongeren Centrum Erp. De voorstelling werd verzorgd door toneelvereniging Iets Anders. Er speelden bij deze familievoorstelling drie debutantes mee.

Gezocht: een hart van goud. Meneer X (beter bekend als de Boevenkoning) is samen met zijn vrouw, de koningin, op zoek naar iemand met een hart van goud. Maar waar vind je iemand met een hart van goud? Woont diegene die ze zoeken dan toevallig in Erp? Of is die ene met dat hart van goud dichterbij dan ze denken?

Vloggers
Om alles in goede banen te leiden, zijn er drie bekende vloggers uitgenodigd om verslag te doen van het hele gebeuren in het paleis. Ook de plaatselijke inspecteur houdt alles nauwlettend in de gaten. Rechter van Loensbergen hoopt dat er eindelijk weer eens een boef gevangen wordt, gaat dit lukken? En dan loopt ook nog Grootmama rond, krijgt ze alles mee of gaat alles langs haar heen? Gelukkig zorgt haar kleindochter Doekje goed voor haar, maar hoe lang nog?

Informatie
Speeldata: 2018
Zaterdag 27 oktober: 19.00 uur;
Zondag 28 oktober: 15.00 uur;
Zaterdag 3 november: 19.00 uur;
Zondag 4 november: 15.00 uur.

2019 - Sneeuwwitje en de 7 maffe maffioso

En ze leefden nog lang en gelukkig! Ja... en dan? Wat gebeurt er daarna? Dat ga je meemaken in 'Sneeuwwitje en de 7 maffe maffioso'. In deze grappige familievoorstelling vertellen we het verhaal van Sneeuwwitje dat verdergaat dan het standaard sprookje. Want wat gebeurt er wanneer Sneeuwwitje het sprookjesbos ontvlucht en in de gewone wereld terechtkomt? Zal de koningin eindelijk de mooiste worden? En die 7 maffe maffioso... Die hebben verdacht veel weg van figuren uit het sprookjesbos?

Speeldata: 2019;

Zaterdag 26 oktober 2019 19:00 uur  
Zondag 27 oktober 2019 15:00 uur  
Zaterdag 2 november 2019 19:00 uur  
Zondag 3 november 2019 15:00 uur  

 

 

2023 - Er was eens... een lang en gelukkig einde

Iedereen kent de sprookjes met Roodkapje, Doornroosje, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel en Belle. Maar wist je dat deze prinsessen dikke vriendinnen zijn? Ze chillen het liefst met z’n allen, maar wat als Rapunzel opgesloten blijkt te zijn? Tijd voor een plan om haar te redden. Onderweg komen ze nog allerlei figuren tegen zoals Wolf, Beest, de Gelaarsde Kat en de UWfee. En natuurlijk mag de Prins en de Heks met haar gemene dochter niet ontbreken. Krijgen ze Rapunzel uit de toren?

Cast 2023

Speeldata: 2023;

28 oktober 14:30
29 oktober 14:30
4 november 14:30 en 18:30
5 november 14:30