‘Eindejaarsbonus’ Par-t voor drie stichtingen

Voordat de voorbereidingen voor de nieuwe editie van  Harmony of Hardcore en 7th Sunday Festival 2024 weer volle bak in werking treden, werden afgelopen maandag de drie vertegenwoordigers van St. Keldonks Belang, Algemeen Boerdonks Belang en JJC Erp uitgenodigd door Par-t om een mooie donatie in ontvangst te nemen.

Ieder jaar doneert de afdeling sfeerbeheer van Par-t een mooi bedrag aan een gezamenlijk doel binnen de kerkdorpen Erp, Boerdonk en Keldonk. Daar waar vorig jaar de Dorpsraden een cheque overhandigd kregen was het dit jaar de beurt aan de partijen die zich inzetten voor allerlei leuke activiteiten voor de jeugd uit de genoemde dorpen. Uit handen van Maikel van der Leij ontvingen Frank Kuijpers (St. Keldonks Belang), Ronald van Kol (Algemeen Boerdonks Belang) en Johan van de Leijgraaf (JJC Erp) een gezamenlijke cheque t.w.v. 5.250,- euro.  Alle drie de vertegenwoordigers gaven direct aan dat zij hiervoor al een leuke bestemming in gedachten hadden waar de jeugd in 2024 veel plezier aan zal gaan beleven en waren dan ook zeer dankbaar voor deze leuke geste van Par-t.

Oproep sfeerbeheerders
Uiteraard kon Maikel het niet nalaten om meteen een oproep te doen aan de aanwezige om hun volwassen leden te enthousiasmeren om komend jaar deel uit te maken van de groep sfeerbeheerders tijdens het weekend van 18 en 19 mei 2024. 
Dus mocht je je geroepen voelen om tijdens dit unieke festival deel uit te maken van sfeerbeheer of hierover nog vragen hebben? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Volg het JJC ook op Social Media!

Volg het Jeugd & Jongeren Centrum Erp ook op Facebook voor het laatste nieuws, aankomende evenementen en de foto's!

Volg het Jeugd & Jongeren Centrum Erp ook op Instagram

Het Jeugd & Jongeren Centrum Erp is ook via WhatsApp te benaderen. Klik op het WhatsApp-icoontje om contact met het beheer op te nemen.

Contact opnemen met de werkgroepen

Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten over een activiteit of iets anders? Dan kunt u direct een mail sturen naar de werkgroep.

 

Algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Avond4Daagse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Carnaval - ZMG Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Carnaval - Jeugd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Clubavonden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Events Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Jeugdtoneel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
KinderVakantieWeek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Markten & Beurzen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Winterwandeltocht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ZondagMiddagGroep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.