Flyer 2019

Het thema van de KinderVakantieWeek 2019

Inschrijven Kindervakantieweek 2019

De voorbereidingen voor de Kindervakantieweek 2019 zijn inmiddels van start gegaan. Dit alles om voor de kinderen uit Erp, Keldonk en Boerdonk van groep 2 t/m 8 een te gekke week te organiseren.
De kindervakantieweek vindt dit jaar plaats van 9 t/m 12 juli in de Goorse bossen. Wil je graag meedoen?

Er zijn een tweetal inschrijfmomenten gepland:

  • Zaterdag 23 Maart 9.00u – 13.00u
  • Maandag   1 April 19.00u – 21.00u

Ieder jaar is de kindervakantieweek een groot succes dankzij enthousiaste vrijwilligers en gulle ondernemers uit Erp, Keldonk, Boerdonk en wijde omgeving. Ben je tijdens het evenement minimaal 14 jaar en lijkt het je leuk om samen deze fantastische week te beleven met de kinderen? Dan kun je jezelf alvast aanmelden als vrijwilliger door het inschrijfformulier te downloaden en in te leveren op de inschrijfmomenten op 23 maart of 1 april in het JJC of stuur het per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is ook mogelijk om bij de kindervakantieweek je maatschappelijke stage te lopen. Een digitaal formulier mag je ook invullen.
Wanneer je als sponsor ons graag wilt steunen horen we dit graag tijdens de inschrijfmomenten of via bovenstaand e-mailadres.

We zien jullie graag tijdens een van deze momenten!

Het inschrijfformulier is HIER te downloaden.

Welkom

Welkom op de pagina van de "KinderVakantieWeek".

In dit gedeelte vind je alles over de KinderVakantieWeek van Erp - Keldonk - Boerdonk. Klik daarvoor op de verschillende keuzemogelijkheden in het menu.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste KVW nieuws?
Volg ons dan op Facebook!