Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Kindervakantieweek Algemeen

Gezocht: knutselmateriaal voor de kindervakantieweek

E-mail Afdrukken

 

altOm volledig in het thema van dit jaar te blijven zoeken wij schone blikken, zoals: tomatenpuree, leverpastei, kleine groente blikjes, tonijn, soepballen e.d. met eventueel de deksel.  Daarnaast zoeken wij ook kleine schone flesjes met dop. Waarom?? Bekijk de foto en waan jezelf als een rockster. 

Het materiaal tijdens kindervakantieweek op het veld aanleveren of het kan iedere maandag vanaf 20:00 bij het JJC afgegeven worden.

Daarnaast valt en staat kindervakantieweek met de aanwezigheid van veel, heel veel pallets. Ben jij, of ken jij iemand die pallets wil schenken aan het kindervakantieweek?? Neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Gezocht: Medewerkers en maatschappelijke stagiaires kindervakantieweek 2017!

altWij zijn dringend op zoek naar medewerkers die zin en tijd hebben om te komen helpen tijdens de kindervakantieweek 2017. Wij komen helaas medewerkers te kort om op een verantwoordelijke wijze  de groepen te kunnen begeleiden.  Lijkt het je leuk om mee te helpen en  ben je tijdens de week minimaal 15 jaar of ouder, geef je even op via de website (www.jjc-erp.nl).

Ook zijn wij op zoek naar spelmedewerkers die een dag of een dagdeel willen helpen met de spellen en medewerkers die op  zaterdag en/of maandag mee willen opbouwen en vrijdag en/of zaterdag mee af kunnen breken.

Tevens zijn wij op zoek naar enthousiaste scholieren die het leuk vinden om een week lang buiten actief bezig te zijn, met kinderen te werken, hutten te bouwen, spellen te doen en deel te nemen aan een van de grootste evenementen van de omgeving! Het is namelijk mogelijk om je maatschappelijke stage te volgen bij de kindervakantieweek, zodat je in één week tijd naast een leuke week ook je uren hebt behaald. Voor meer informatie bekijk de site of neem contact op met Roy Cuppen / Rob Hanenberg (e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

Lijkt je dit iets en ben je tijdens de week minimaal 15 jaar of ouder, geef je op via de website (www.jjc-erp.nl). De kindervakantieweek vindt dit jaar plaats van dinsdag 18 t/m 21 juli 2017 op het terrein in de Goorse bossen en is bedoeld voor alle kinderen van groep 2 t/m 8 uit Erp, Keldonk en Boerdonk.

Algemene informatie

 

DOELSTELLING

 

In het jeugd en jongerenwerk werken en spelen kinderen sa­men om elkaar te leren kennen en met elkaar activiteiten te ondernemen

De medewerkers helpen een handje, houden toezicht en sturen bij waar nodig.

Bovendien hebben de medewerkers en de kinderen samen de verantwoordelijkheid om er een plezierige en sportieve week van te maken.

 

ORGANISATIE

 

De kindervakantieweek wordt georganiseerd door de Kerngroep Kindervakantieweek van het J.J.C. Erp,

in samenwerking met vele medewerkers. In 2017 wordt de Kindervakantieweek voor de 40e keer gehouden. Wil jij als eerste weten wat het thema wordt? Houd de website in de gaten!

 

De algemene leiding is in handen van de kerngroep.

Zij wordt ondersteund door een spelgroep. Deze groep bestaat uit:

Claudia, Danique, Dirk, Giel, Lotte, Luuk, Maarten, Maik, Marlies, Rient, Roel, Roel, Ruud & Stef.

Zij zorgen voor de praktische uitwerking van de spelen.

 

De taakverdeling van de kerngroep:

 

Voorzitter/algemeen:

 

Wilhelmien

Penningsmeester/Financiën:

Wies & Eline

Kinderen:

Lianne & Wies

Medewerkers:

Eline, Rob & Roy

Keuken:

Wies & Lianne

P.R.:

Roy & Maarten

Spelcoördinatie:

Pim, Gilbert & Juul

Materialen:

Juul, Siebe & Ton

Sponsoring:

Wilhelmien & Siebe

 

 

Ook beschikken we op het veld over een:

Keukengroep

 

Materialengroep

 

E.H.B.O.

 

 

 

 

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: Kindervakantieweek Algemene informatie