Openveldfeest 2012 Sesame Streetwise

Het programma voor het Open Veldfeest van zondag 24 juni groeit. Als nieuwe deelnemer, Erps hoop in bange dagen, de laatste loot aan de Erpse muziekboom, Sesame StreetWise, come in en join the party.

Het feest, onder de vleugels van het Jeugd en Jongeren Centrum JJC, vindt plaats op het terrein van speelboerderij Tiswa aan het Looieind.

Gezellig vertoeven op het grote terras, met een drankje lekker buurten of gewoon zitten en mensen kijken. Maar ook languit liggen op het groene gras en in gedachten verdwijnen in de blauwe hemellucht. Voor de geestelijke verruiming is er de kunstgalerij. Fransje, Tony en Agnes tonen hun schilderwerk, fotografie en goud en zilversmeedwerk. De kinderen kunnen zich uitleven op de ruime speelweide, met de grote skelterbaan en bij Jong Nederland met hun klimtoren, kratjes stapelen en de mysterieuze verfcentrifuge.

Het muzikale gedeelte wordt om 14.00uur geopend door een van Erps giganten, Harmonie OBK, met een dubbel concert. Eerst een optreden van de Slagwerkgroep en daarna het Harmonieorkest, beiden spectaculair met klanken in de natuur. Om 16.00uur op de podiumtruck rock muziek van de jongens van Sesame StreetWise, gevolgd door een uur relaxte blues van onze vaste deelnemer Bluezy Huub van de Berg, ook ditmaal met friends.

Rond de klok van 19.00uur, bij de overgang van de ondergaande zon en het aanbreken van de avond, de volgende gigant, het swingende popkoor Voyss met hun eigen combo, laat die stemmen maar rollen. No Name Needed gaat om 20.30uur verder met hun breed repertoire pop/rock songs in americana traditie, van Eric Clapton tot U2. Als uitsmijter om 22.00uur de jonge punkrockers van the 101's energiek, echt en explosief. Aansluitend de after party, met z'n allen nagenieten om de knisper kampvuurkorf.

Aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht, braskaart voor de kinderen, drinken in alle smaken volop en een frietwagen met de lekkere snacks.

Het 13e Openveldfeest, zondag 24 juni van 14.00-23.00, bij Tiswa op het Looieind, van Erp, voor Erp, door Erp. Een dag kennismaken met Erp, een dag ontspannen met lokaal vermaak, een dag genieten met het hele gezin. Allemaal hartelijk welkom.