Openveldfeest 2012 De eerste namen

Lazy Sunday afternoon, got no mind to worry, close my eyes and drift away. De gedachte achter het Open Veldfeest, een festival buiten, met je naasten languit liggend op het gras, een blauwe hemel, een verfrissend briesje over je gezicht, de witte wolken voorbij zien drijven.

Wie weet het nog, die te koude zomerzondag 17 juli 2011, na 13 jaar weer een Open Veldfeest.

Het kleurrijk Onze Lieve Vrouwe en Catharinagilde, meester Bluezy Huub van de Berg met zijn leerlingen, het intieme optreden van De zingende Nachtegaaltjes, Stan ons eigen Jantje Smits, het cre-actieve Jong Nederland, de ene helft van Live it Out, pappa Peter's big band Reboot, het gedreven El-Cid en natuurlijk de bijna spelbreker, de hoosbui.

De voorbereidingen voor het Open Veldfeest van dit jaar zijn in volle gang. Locatie wederom het landelijk gelegen terrein van speelboerderij Tiwsa op het Looiend. De datum is gezet op zondag 24 juni, tijdstip 14.00-24.00 uur.

De eerste deelnemers zijn bekend. Vaste partner Jong Nederland, Bluezy Huub van de Berg, the 101's, No Name Needed, schilder/fotograaf Tonny Welte, het Harmonieorkest OBK en het popkoor Voyss inclusief hun combo. Wat we nog zoeken is de kleur en beweging van dansgroepen en sportverenigingen, de aankleding van het terrein met werken van (amateur) kunstenaars en ?? en ??...., activiteiten door u zelf in te vullen. Aanmeldingen, vragen, opmerkingen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..