Openveldfeest 2012

Voor de meiden van de Souplesse Dancers, die ondanks leggings en mouwtjes, het vliegtuig naar China missen, voor de Erpse artiesten, die de audities voor Lost in Music niet halen, geen nood, kom naar het Open Veldfeest 2012, lekker dichtbij en laagdrempelig.

Wie weet het nog, die te koude zomerzondag 17 juli 2011, na 13 jaar weer een Open Veldfeest.

Het kleurrijk Onze Lieve Vrouwe en Catharinagilde, meester "Bluezy" Huub van de Berg met zijn leerlingen, het intieme optreden van De zingende Nachtegaaltjes, Stan ons eigen Jantje Smits, het creatieve Jong Nederland, de ene helft van Live it Out, pappa Peter’s big band Reboot, het gedreven El-Cid en natuurlijk de bijna spelbreker, de hoosbui.

De Zingende Nachtegaaltjes

Het was voor de werkgroep de eerste keer, al met al zeer geslaagd en zoals beloofd volgend jaar doen we het weer. De datum is inmiddels gekozen en wordt zondag 24 juni 2012, de 2e zondag voor Erp kermis, voor de kindervakantieweek en voor de bouwvak, dus heel Erp heeft tijd, kan meedoen en kan komen. Als locatie is weer gekozen voor het landelijk gelegen terrein van speelboerderij Tiswa. Het Open Veldfeest, op een zomerzondag, in de open lucht, onder regie van het Jeugd en Jongeren Centrum JJC, een feest voor het gehele gezin, laagdrempelig, niet commercieel, voor professionals en amateurs, met muziek, spel, presentaties, eten, drinken en, en, en .. De werkgroep is weer op zoek naar artiesten, muziekbands, dansgroepen, zanggroepen, clubs, verenigingen die aan deze "en-nen" invulling willen geven.

Welke pianospeler klinkt op het terras? Wiens kunstwerken zorgen voor de entourage? Welke living statue verrast de kinderen? Welke dansgroep showt haar kunnen? Welke zanggroep strooit kwistig noten over het veld? Aanmeldingen, vragen, opmerkingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.