Het Open Veldfeest 2014 gaat verhuizen

Wie weet het nog?, vorig jaar 15 september, het 14e Open Veldfeest. En weer was het weer de spelbreker. 's Morgens bij het opbouwen een heerlijk zonnetje, 's avonds rockmuziek in wind en regenvlagen met fans zich warmend aan de vuurkorf, zich sterkend aan hun flesjes toverdrank. Maar het programma was overvol met enthousiaste deelnemers. De inspirerende kunst- en cultuurgalerij, de kleurrijke schminkhoek en Jong Nederland met liefst vier spelattributen. Op het Jeugdpodium de immer vertederende Zingende Nachtegaaltjes, zangeres Nicole van Hoof met op gitaar Christel Opheij en Luuk "Boerke" Bouw met kleine slappe klets. Daarna het pop en rockgeweld van Reboot, Quatz, Black Pearl, El-Cid en Live it Out, die in de gestaag vallende slagbuien met enige zelfspot het nummer Feels like Summer speelde.

Het was voor de werkgroep de derde keer, al met al toch geslaagd en zoals beloofd dit jaar doen we het weer. De datum is inmiddels bekend en wel zondag 21 september. Als locatie is ditmaal niet gekozen voor het landelijk gelegen terrein van speelboerderij Tiswa, maar we verhuizen naar het verenigingscluster de Bolle Akker aan de Heesakker. Het voormalige MOB-complex, waar sport, spel en cultuur zijn samen gebracht, door de gebruikers Jong Nederland, het Onze Lieve Vrouwe en Catharinagilde en FCC Wheels. En het Open Veldfeest schuift graag aan.

Het blij dat ik aan een touw hang - kratjes stapelen

Het Open Veldfeest, op een zomerzondag, in de open lucht, onder regie van het Jeugd en Jongeren Centrum JJC in samenwerking met Jong Nederland. Een feest van Erp, voor Erp, door Erp, voor het gehele gezin, laagdrempelig, niet commercieel, voor professionals en amateurs, met muziek, spel, presentaties, eten, drinken en, en, en ..

De werkgroep is weer op zoek naar artiesten, muziek, dans en zanggroepen, clubs, verenigingen die aan deze invulling willen geven. Welke pianospeler klinkt op het terras? Wiens kunstwerken zorgen voor de entourage? Welke living statue verrast de kinderen? Welke dansgroep showt haar kunnen? Welke zanggroep strooit kwistig noten over het veld?

Aanmeldingen, vragen, opmerkingen zijn welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op www.jjc-erp.nl