Openveldfeest heeft lentekriebels.

Wie weet het nog, het Openveldfeest 2018. De zaterdagavond, heerlijk rock-en-roll dansen met ‘still going strong’ El-Cid, de verrassende gitaarmuziek van Killed by Martians, de intense funk-rap van Season Crow en de dampende house van de Dancaholics. De zondagmiddag, knutselactiviteiten met de ZondagMiddagGroep, spectaculaire attracties bij Jong Nederland, meester-verteller mister-blues Huub van de Berg, Anneke van de Ven met haar amateur-kunstenaars en veel chroom en leer bij de oldtimers van Huub van de Wijdeven.

De werkgroep heeft de lentekriebels, nou ja lente, bij dit schrijven slaan de maartse buien op het serredak, maar toch het gevoel is er. En het programma begint vorm te krijgen.

De zaterdagavond voor de ouderen, met optredens van de BreakOut bandwedstrijd winnaars, de jonge Greenday tributeband Minority en Holsaby, lichte popmuziek met funky invloeden. Als afsluiter de openbaring van vorig jaar, uit Veghel, een uur lang garagerock van Killed by Martians.

foto Killed by Martians

De zondagmiddag, voor kinderen en ouders, is weer gevuld met spel, kunst, cultuur, zang, dans en (lichte) muziek van Erpse artiesten, clubs en verenigingen. Het programma wordt gedragen door Toine, Wies, Wouter, Berty, Anneke, Huub, Huub, Johan en Micah. Verdere deelnemers zijn welkom.

Het Openveldfeest, het 2-daagse gemoedelijke Erpse dorpsfeest, waar jong en oud kan genieten van een breed scala activiteiten. Dit alles op de landelijk gelegen Bolle Akker, onder de hoede van het Jeugd en Jongerencentrum JJC. Een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje, een hapje en een praatje.

De werkgroep heeft de lentekriebels, trappelend van ongeduld, op naar een geweldige negende editie. Datum zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 september. Aanmeldingen, vragen, opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..