Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

WAWP Onderhouds Team


De w.a.w.p. is een hechte groep mensen die al jarenlang op woensdagavond aan het werk zijn om het gebouw en de in bezit zijnde apparatuur in optimale staat te houden. De werkzaamheden lopen uiteen van het vervangen van een kapotte lamp tot het maken van een compleet verlichtingsplan en de realisatie hiervan. Maar ook schilder en timmerwerk wordt door de groep uitgevoerd. Als de andere groepen technische ondersteuning nodig hebben kunnen zij ook een beroep doen op het onderhouds team.

De volgende projecten heeft de groep gerealiseerd:

Vernieuwen plafonds zaal 1, zaal 2, en de gang en entréé.
Verlichting ophangen in gang zaal 1
Opbouw van een zeer eigentijdse discotheek met alle hedendaagse multimedia mogelijkheden

Na jaren van erbij maken en monteren van licht effecten, is er inmiddels volledig omgeschakeld naar een professionele DMX aansturing voor alle verlichtings effecten, zodat dit ook in de toekomst veilig kan werken. Sommige effect verlichting is afkomstig uit Broadway waar het vele jaren dienst gedaan had. Na een grondige revisie/schoonmaak beurt is het inmiddels in ons gebouw in gebruik genomen.

De gemeente Veghel die het gebouw aan ons verhuurt heeft een plan opgesteld om de beschikbare gemeentelijke ruimte her in te delen onder de gebruikers van die accomodaties. Na het vertrek van onze mede gebruiker Jong Nederland hield dit in dat de Bibliotheek een ruimte in gebruik heeft genomen. Om het multifuncionele van de ruimtes te waarborgen zijn we inmiddels bezig om aanpassingen te verrichten in het eerdere Jong Nederland gedeelte.

Met zo'n grote groep en verscheidenheid aan medewerkers en activiteiten in het JJC is het de normaalste zaak van de wereld dat er hoge eisen gesteld worden aan de creativiteit van de vrijwilligers in de wawp werkgroep.
Vandaar het gehanteerde motto: Heb je een probleem, wij hebben de oplossing, of we proberen er één te vinden.

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: Organisatie en gebouw OnderhoudsTeam