Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Openveldfeest 2015 heeft de lentekriebels.

altWie weet het nog, 21 september vorig jaar, na drie jaar nattigheid eindelijk een droog Openveldfeest. En wat voor een. ’s Middags een lekker zonnetje, cultuur en ambacht, veel dans, zang en muziek, Jong Nederland met hun groots openingsvieren, een gevarieerd avondprogramma, een nieuwe locatie, een lekkere keuken, het was allemaal kei skon. Honderen mensen, jong en oud, opa’s, oma’s, vaders, moeders, kinderen en kleinkinderen hadden een fantastische dag.

Het was voor de werkgroep de vierde keer dus op naar het eerste lustrum. De datum is inmiddels bekend en wel zondag 20 september. Als locatie is weer gekozen voor het verenigingscluster de Bolle Akker aan de Heesakker en de contouren van het feest beginnen vorm te krijgen.

De kantine van de Bolle Akker wordt een akoestisch folk-blues café, met lichte luistermuziek van onder meer Bluezy Huub and friends. Buiten onder de startbaan en op het gras zullen de twee Club Four dj’s Johan en Mica het veld overspoelen met  hun zware dansbeats. En verder natuurlijk op het hoofdpodium een programma met stevige pop en rockmuziek van lokale en regionale bands.

De kunstgalerij krijgt door samenwerking met  Ap’Art Erp extra impulsen. Amateur artiesten in  kunst en creativiteit die hun werk laten zien, zelf ter plekke aan het werk zijn of interactief met het publiek.

Het dansgedeelte wordt net als vorig jaar ingevuld door de meiden van Les Grisettes. De verschillende leeftijd groepen staan garant voor bewegelijke, energieke, flitsende,  sprankelende en bovenal zeer kleurrijke optredens.

alt

                                           foto: Les Grisettes

Vast onderdeel van het Openveldfeest het Jeugdpodium. Je hebt talent, maar je moet alleen nog ontdekt worden. Droom dan niet langer, schroom niet en trek je stoute schoenen aan. Klim op het Jeugdpodium en laat je zien en horen.  

Het Openveldfeest, onder de hoede van het Jeugd en Jongeren Centrum JJC in samenwerking met Jong Nederland. Het Erpse dorpsfeest voor het hele gezin met kunst, cultuur, zang, dans en muziek onder het genot van een zitje, een praatje, een hapje en een drankje. De werkgroep heeft de lentekriebels, trappelend van ongeduld, op naar een geweldig vijfde Openveldfeest.

Aanmeldingen, vragen, opmerkingen zijn welkom op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: Openveldfeest Openveldfeest 2015 heeft de lentekriebels.