Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Openveldfeest 2014

Het openveldfeest eindelijk droog

 

Eindelijk, na drie jaar nattigheid, een droog Openveldfeest. En wat voor een. ’s Middags een lekker zonnetje, cultuur en ambacht, veel dans, zang en muziek, Jong Nederland met hun groots openingsvieren, een gevarieerd avondprogramma, een nieuwe locatie, een lekkere keuken, het was allemaal kei skon. Honderen mensen, jong en oud, opa’s en oma’s, vaders en moeders, kinderen en kleinkinderen hebben genoten van een fantastisch Openveldfeest 2014.

Om 14.00 traditiegetrouw de opening door spreekmeester Marco van Leuken. Met weer voor elke deelnemer een persoonlijk woordje. Binnen in de Bolle Akker de kunst en cultuur galerij in een nieuw jasje, met Heemkundekring Erthepe en bijenkorfvlechter Arie van de Crommert in een muzikale omgeving van Bluezy and friends. Voor menig bezoeker een rustplaats.

Kindervermaak op het gras

Op het gras van de Bolle Akker vierde Jong Nederland de opening van hun nieuwe onderkomen met zeer veel attracties. Verfcentrifuge, kratjes stapelen, springkussen, klimwand, gratis ranja, ‘ik en mijn ouder’- quiz, kampvuurhapjes, chillterras en diverse minioren activiteiten.

De ballonmutsen van speciaal 40-jarig JJC jubileum-act, jongleur, vuurspuwer Acrobatixtommie waren gewild bij de jeugd voor hun selfies. Maar bij het vuurslingeren deinsde ook de stoerste in de kring terug als de slinger in diens richting kwam.

  alt  

                                                                  foto: druk overleg bij de 'ik en mijn ouder'-quiz

’s Middags veel dans, zang en muziek

Kosten noch moeite waren gespaard om de openingsact Les Grisettes te ontvangen. Een groot, vrij podium met een echt balletzeil. Maar de inspanning werd beloond. Zeven danseressen op Radar Love, twee jeugddansgroepen en als afsluiter Paint it Black door vijf danseressen in het rood. Een prachtig schouwspel.

Na de ombouw veel zangtalent op dat grote podium. Het kinderkoor de Zingende Nachtegaaltjes met dirigente Sonja van Boxtel, het prille duo Neel Offermans en Jill van den Tillaart en daarna al meer door de wol geverfd, Nicole van Hoof met Elise Wielinga op gitaar en keyboard.

Opvolgend drie jeugdgroepen harmonie OBK. Veel tromgeroffel door de jeugdslagwerkgroep met Thijs van Stiphout en een vol podium, 22 stoelen voor het opstaporkest en het opleidingsorkest van Cindy van Rijn.

Als afsluiter, na snel schakel en sjouwwerk op een passend podium, in hun kenmerkend wit en blauw, swingend zangwerk van popkoor Voyss olv Maria van Asseldonk.

Het avondprogramma, pop, rock, funk

Otto and the Wankers, vier heren in rood pak, een band richting zoekend, maar met ambitie, kreeg met hun versie van La Bamba de handen van het publiek op elkaar.

Daarna Wolfpack, een van de projecten van MOM voorman Hans van Hoof. Rauwe zang, houthakkersdrum en dampende bas omlijst met intense gitaarpartijen.

Beat the Stones met eigen geluidsman een wervelende show. Vloeiende medleys, basis Stones en Beatles aangevuld met eigentijdse hits, zorgden voor een deinende massa.

Afsluiter Seasame StreetWise, funky rock van zangeres Sanne van de Valk. Hot pants onder een geblokt vestjasje, een well-dressed  lady. En wat een stem, met wat een gemak, indrukwekkend.

Het 4e Openveldfeest, eindelijk droog, eindelijk bij de werkgroep eer voor haar werk. Op naar volgend jaar, samen met de andere Bolle Akker gebruikers FCC Wheels en het OLV en Catharinagilde en natuurlijk Jong Nederland weer een schitterend feest. Het Openveldfeest, het Erpse dorpsfeest voor en door jong en oud met spel, kunst, cultuur zang dans en muziek. Bedankt en tot volgend jaar

en klik of tik hieronder voor het fotoalbum

 

 

Openveldfeest van Oudveld naar Bolle Akker

Het Jeugd en Jongeren Centrum JJC viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Naast de vaste activiteiten worden er meerdere speciale evenementen georganiseerd. De historie van de dragers van het JJC, de werkgroepen, zal extra belicht worden

Het begin op het Oudveld

Als dank, na een zeer geslaagde fancy-fair, van het Berenhol aan de Erpse bevolking, ontstaat het Openveldfeest in 1977 op een veld bij aan het Oudveld.  De inrichting is simpel, het terrein met zwart plastic afgebakend, het podium twee platte boerenwagens, steigerpijpen en zeil, prikkabel voor de verlichting. Bier en fris worden ingekocht, erwtensoep zelf gemaakt. Alles moet geleerd worden, ook soep maken. Want warme erwtensoep bewaren in melkkannen is ’s avonds toch enigszins “zuur verdiend”.  

De muziek is door lokale artiesten als the New Freedom Singers en the Aa River Boys. Voor de stroom geen generator, maar deze wordt ingenieus uit de meterkast gehaald. Volop licht en geluid voor het festival. Tot de vrouw des huizes de wasmachine aanzet, dat is teveel voor de zekeringen.

Gaandeweg krijgt de werkgroep meer ervaring, het feest wordt groter, er worden landelijk bekende namen aangetrokken. In 1979 is Armand de slotact, met contractvoorwaarde geen wit licht op het podium en twee potten thee. Toen Armand op moest, trof de omroeper hem in de artiestenwagen met een grote cannabis sigaret aan de thee. En na elke blow de verzuchting “wauw man helemaal te gek”. Buiten staan 1200 bezoekers te wachten.

In 1980 verkast het festival naar een terrein aan het Groothees.

alt

Verkassen naar het Groothees

Hier krijgt de werkgroep te maken met de weergoden en daar waar het huidige Openveldfeest tot nu toe patent op heeft, een verregend festival. Op het podium is de eerste act nog maar goed en wel afgelopen als er een ontzettende onweersbui komt aandrijven. Even later stroomt het water met bakken uit de hemel. Met man en macht wordt gewerkt om te redden wat er te redden valt maar de apparatuur laat het langzaam afweten. Na de bui vieren de medewerkers op een verlaten veld met een handjevol mensen zonder bands een aangepast festival.

In 1981, bij het 1e lustrum met als afsluiter de Nederlandse topgroep Polle Eduard Band, gaat men van de zaterdagavond naar de zondag en wordt het feest uitgebreid met een  kinder-middagprogramma. In het begin klein met enkel een theatergroep, later meer artiesten, clowns, dansscholen, luchtkastelen en de bekende ponyclubs. In 1982 in de avonduren de Erpse formatie El-Cid, speciaal voor deze gelegenheid weer bij elkaar gekomen. Ze laten aan de vele duizenden bezoekers een daverend optreden zien. In 1984 verhuist het Openveldfeest naar het evenemententerrein ’t Aadal.

Naar ‘t Aadal en het einde

Het Openveldfeest is inmiddels uitgegroeid tot een groot festival, met hoogtepunt het 10-jarig jubileum in 1986. Kosten noch moeite worden gespaard om hiervan een onvergetelijke dag te maken. Naast een prachtig kinderprogramma en ’s avonds een keur aan artiesten met als afsluiter een grandioos vuurwerk, is er in de Goorse bossen een Van en Customcar show. Busjes en auto’s van binnen en buiten fraai uitgevoerd met speciaal spuitwerk, sjieke stoffering en veel accessoires zoals spoilers, extra verlichting en veel chroom.

Maar het succes van het Openveldfeest begint ook tegen haar voortbestaan te werken. Elk jaar  groter, alles zelf bouwen, het vergt zeer veel tijd en inzet van de werkgroep, men is dagen bezig. De kosten worden groter, het risico bij slecht weer wordt groter en de regels van de gemeente worden strenger. Na het festival in 1987, terug op de zaterdag en voor het eerst entree (voor volwassenen), met soundmix, weer veel dans, regionale bands en grote acts als Scabs en Powerplay beseft de werkgroep dat de opzet van de laatste jaren niet meer haalbaar en aanvaardbaar is. Met pijn in het hart stopt de werkgroep met het, brede voor jong en oud,  Openveldfeest buiten en gaat voor een gerichter publiek, binnen in de (inmiddels afgebroken) oude sporthal muziekfestivals organiseren.

Een nieuw begin

Maar binnen het JJC blijft het Openveldfeest gevoel sluimeren en in 2011 wordt samen met Jong Nederland een nieuwe start gemaakt. Klein begonnen, low budget, bij speelboerderij Tiswa op het Looieind is dit jaar 21 september het 4e festival op de Bolle Akker aan de Heesakker met een breed programma voor jong en oud. Het Openveldfeest, het Erpse dorpsfeest met lokale en regionale artiesten, met spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek, gaat door. Allemaal hartelijk welkom. 

 

Openveldfeest denkt aan de kleintjes

 

In tegenstelling tot wat bij festivals gebruikelijk is wil het Openveldfeest niet jaarlijks meer. Niet meer podia, meer tenten, telkens grotere namen, niet meerdaags. Wij blijven het kleine  dorpsfeest, dat graag om de paar jaar Erpse verenigingen en muziekgroepen ontvangt, dat beginnend talent altijd een podium geeft en dat kunst en cultuur in alle vormen welkom heet. En dit alles laagdrempelig, zonder entree en lowbudget, dus voor weinig geld.

De werkgroep was dan ook licht ontregeld toen het bestuur in het kader van het 40-jarig JJC jubileum voorstelde om dit jaar groot uit te pakken. Oke, maar toen bleek dat een beetje slotact net zoveel kost als ons totale budget was de keus niet moeilijk. Geen dure band, wel een feestelijk tintje, speciaal voor de kleintjes, jongleur en vuurspuwer Acrobatixtommie. Een spectaculaire vuurshow en de kinderen kunnen jongleren, goochelen en ballonfiguren maken.

En ouders en grootouders uw trots wordt dit jaar extra verwend. Want ook Jong Nederland heeft, om hun nieuw onderkomen te vieren, veel kinderattracties. Wat te denken van braskaart, kleurplaat, kratjes stapelen, springkussen, klimwand, ik en mijn ouder quiz, kampvuurhapjes, ranjakraam, diverse minioren activiteiten en een heus chill terras.

Het verder middag programma mag er ook zijn. Kinderkoor de Zingende Nachtegaaltjes olv Sonja v Boxtel, showdansgroep Les Grisettes, aankomend zangduo Neel Offermans en Jill vd Tillaart, zangeres Nicole v Hoof met op gitaar Elise Wielinga, de vier jeugdorkesten van Harmonie OBK en swingend popkoor Voyss.

alt

                                                                                        Nicole v Hoof

Daarnaast de kunst en cultuurgalerij met eigen en verzameld werk van een Erpse fotograaf, Heemkundekring Erthepe en muzikaal acoustisch Bluezy.

Het avondprogramma tot in de late uurtjes met pop en rockmuziek. Frisse klanken van beginnende Erpse band Otto and the Wankers, vette rocksongs van Wolfpack uit Mariaheide, Beatles en Stones medleys van Beat the Stones uit Volkel en als afsluiter de Erpse topband  Sesame StreetWise in hun nieuwe samenstelling met zangeres Sanne van de Valk.                                                                                                                                                                                

ziet het, het Openveldfeest, het Erpse dorpsfeest voor en door jong en oud, met spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek heeft weer een vol en gevarieerd programma met lokale en regionale deelnemers.   

Dit jaar vindt het festival plaats zondagmiddag 21 september van 14.00-23.00uur op de Bolle Akker, het voormalige MOB-complex aan de Heesakker, nu onderkomen van FCC Wheels, Jong Nederland en het OLV en Catharinagilde. Organisatie Jeugd en Jongeren Centrum JJC en Jong Nederland.

 

Openveldfeest te gast bij Jan Linders

In het kader van het 50-jarig jubileum van Jan Linders , kiezen de  lokale supermarkten elk jaar een plaatselijk goed doel, dat wordt getoetst aan de voorwaarde dat het direct of indirect de leefbaarheid in de omgeving moet verbeteren.

Dit jaar hebben de medewerkers van Jan Linders gekozen voor het Jeugd en Jongeren Centrum JJCDaarvoor onze dank en de werkgroepen binnen het JJC gaan deze uitverkiezing graag invullen. Ze zullen het hele jaar in en bij Jan Linders evenementen ontplooien om informatie te verschaffen over hun organisatie en om inkomsten te verwerven. De Jan Linders supermarkten zetten ook zelf diverse activiteiten op om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Al het geld komt uiteindelijk ten goede  aan de goede doelen.

Na de Zondagmiddaggroep en de Kindervakantieweek zal 23 augustus de werkgroep Openveldfeest  haar activiteiten in het zonnetje zetten.

alt

Het Openveldfeest heeft haar roots in de vorige eeuw, 11 edities van 1977 t/m 1987. In 2011 is dit Erpse dorpsfeest, met spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek, nieuw leven ingeblazen. Dit jaar is het Openveldfeest 21 september op spel, sport en cultuurcluster de Bolle Akker. Zaterdag 23 augustus zal van 11.00-15.00uur bij Jan Linders een voorproefje  plaatsvinden van dit feest voor en door jong en oud.

Als variatie op het bekende radioverzoekprogramma “Men vraagt en wij draaien” heet de presentatie “U vraagtwij zingen”. Uit een breed repertoire kunnen bezoekers van de supermarkt, tegen een geringe vergoeding, een nummer kiezen, welk dan door zangers en zangeressen van het Openveldfeest als persoonlijke serenade wordt uitgevoerd. Natuurlijk kunnen de aanvragers ook (mee)zingen en zelfs met een muziekinstrument meespelen.

Dus komt allen zaterdag 23 augustus naar Jan Linders, breng uw kinderen en kleinkinderen mee, geniet van muziek en gezellige samenzang en steun het JJC in de sponsoractie

Open Veldfeest, uit de kunst?

Ook dit jaar hebben we zonder veel kunst en vliegwerk de zes poten ( spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek ) van het Open Veldfeest ingevuld. Behalve de  kunst-poot, die is nog te matig, te kunst-matig. We zoeken nog kunst-materiaal. Dus kunstenaars als de kunst-weerlicht aanmelden. Want wordt het Open Veldfeest uit de kunst of uit met de kunst?

Het Open Veldfeest 2014 heeft weer een vol en gevarieerd programma met lokale en regionale deelnemers. Dit jaar vindt het dorpsfeest plaats op de Bolle Akker, het voormalige MOB-complex aan de Heesakker, nu onderkomen van FCC Wheels, Jong Nederland en het OLV en Catharinagilde.

Het spelgedeelte wordt zoals gewoonlijk verzorgd door onze vaste partner Jong Nederland. De klimwand, het kratjes stapelen, het boomstam knopen, de verfcentrifuge, wie weet wat deze actieve jeugd- en jongerenorganisatie dit jaar weer in petto heeft.

Open Veldfeest steun en toeverlaat Bluezy Huub van de Berg zal de kunst en cultuur galerij verrijken met zijn muzikale klanken, waar het cultuur  gedeelte zoals gewoonlijk en altijd verrassend ingevuld wordt door Heemkundekring Erthepe.

Was in de vorige publikatie het jeugdpodium nog matig gevuld, dat is nu wel anders. Naast Nicole van Hoof en haar vrienden hebben we de vier jeugdorkesten van Harmonie OBK.  Speelgroep slagwerk, Opstaporkest, Jeugdslagwerkgroep en het Opleidingsorkest, samen zo’n 40 muzikanten en dat is een mooi podium vol. Daarnaast en ook weer welkom het - en ik blijf het zeggenaltijd vertederende kinderkoor De Zingende Nachtegaaltjes met Sonja van Boxtel als gedreven dirigente. Wordt het Open Veldfeest voor de kinderen, altijd zingend in de Erpse parochiekerk, hun jaarlijks uitstapje? Verder het duo Neel Offermans en Jill vd Tillaart, beide 9 jaar en ook zij zullen met hun zangwerk de harten van het publiek stelen.

De rest van  het middagprograma was bekend. Les Grisettes, met showdans van het hoogste nivo en popkoor Voyss, zo’n 60 muzikale, swingende dames en heren begeleid door hun eigen combo.

Het avondprogramma met de popmuziek is rond. Naast Otto and the Wankers, de laatste loot aan de rijke Erpe muzikale stamboom, Beat the Stones uit Volkel, die historie van Beatles en Stones mixt met hedendaagse popklassiekers en Wolfpack uit Mariaheide, die tijdens het laatste BreakOut Saturdaynight festival zo’n goede indruk maakte, heeft Sesame StreetWise zich aangemeld. In 2012 was de band als jongste Erpse sensatie als opener aanwezig, in 2013 waren ze door stemproblemen van de zanger verhinderd, maar dit jaar staan ze er, als finale afsluiter in hun nieuwe samenstelling met zangeres Sanne van de Valk.

alt

                                                                                                                foto: Sesame StreetWise

Het Open Veldfeest, zondagmiddag 21 september van 14.00-23.00uur, het Erpse dorpsfeest voor en door jong en oud, met spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek. Organisatie Jeugd en Jongeren Centrum JJC en Jong Nederland, locatie de Bolle Akker. Aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Open Veldfeest, de eerste namen

Open dagen, recepties, optredens, een praatje hier, een bezoekje daar, de gelegenheden om als programmeur van het Open Veldfeest contacten te leggen. Nou zit ik niet zo in dit netwerken, ik ben meer van netjes werken. Goed voorbereiden, de puntjes op de i, waarderen van de artiesten, rekening houden met, wensen vervullen. En zo een festival neerzetten waar deelnemers graag terug komen.

September is nog ver weg maar de voorbereidingen voor het Open Veldfeest zijn al weer in volle gang. Naast vaste partner Jong Nederland wordt de rest van het programma langzaam maar gestaag ingevuld. Dit jaar vindt het dorpsfeest plaats op de Bolle Akker, het verenigingscluster aan de Heesakker, waar sport, spel en cultuur zijn samen gebracht, door de gebruikers FCC Wheels, Jong Nederland en het OLV en Catharinagilde. De eerste namen zijn bekend.

In het middagprogramma Les Grisettes, showdans van het hoogste nivo, geroemd om hun wervelende optredens bij de Erpse pronkzittingen. Ook van de partij en welkom back, popkoor Voyss, zo’n 60 dames en heren met zingen als hobby en wat is mooier dan dat. Open Velfeest steun, toeverlaat en jeugdpodium-promotor Bluezy Huub van de Berg zal de kunst en cultuur galerij verrijken met zijn muzikale klanken. Het cultuur  gedeelte wordt zoals gewoonlijk en altijd verrassend ingevuld door Heemkundekring Erthepe. Op het jeudpodium zal het Erpse talent Nicole van Hoof met hopelijk veel friends de sterren van de hemel zingen. Verder de bands van het avondprogramma zijn tot nu toe.

Otto and the Wankers, de laatste loot aan de rijke Erpe muzikale stamboom, Beat the Stones uit Volkel, die historie van Beatles en Stones mixt met hedendaagse popklassiekers en Wolfpack uit Mariaheide, die tijdens het laatste BreakOut Saturdaynight festival zo’n goede indruk maakte.

 

alt

                                                                                                                       foto: Otto and the Wankers

Maar we zitten nog niet vol, wat zoeken we nog? Invulling van de kunstgalerij, amateurkunstenaars uit Erp en omgeving om in het middagprogramma hun producten te presenteren of nog mooier zelf live bezig te zijn. Daarnaast Erpse bands voor het avondprogrmma en natuurlijk verdere invulling van het Jeugdpodium. Op een groot podium met prima geluid en mooie verlichting kunnen jongeren hun kunnen en kunsten laten zien. We zoeken niet alleen dansers of zangers, ook clowns, muzikanten, toneelspelers, dichters, acrobaten, goochelaars en moppentappers zijn welkom.

Het Open Veldfeest, zondagmiddag 21 september, het Erpse dorpsfeest voor en door jong en oud, met spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek. Organisatie Jeugd en Jongeren Centrum JJC en Jong Nederland, locatie de Bolle Akker. Aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Jeugdpodium zoekt talent

Je hebt talent, maar je moet alleen nog ontdekt worden. Droom dan niet langer, dit je kans. Trek je stoute schoenen aan, klim 21 september in Erp bij het Open Veldfeest op het Jeugdpodium en laat je zien en horen. Wij zoeken niet alleen dansers of zangers, ook clowns, muzikanten, toneelspelers, dichters, acrobaten, goochelaars en moppentappers zijn welkom.

·         Zing je de sterren van de hemel?

·         Denk je bij het zien van het programma de ‘X-Factor’, dat kan ik ook?

·         Ben je de nieuwe ’Idol’ van 2014?

·         Dans je het dak eraf. En kun je de moonwalk bijna evengoed als Michael Jackson?

 alt 

·         Bespeel je een muziekinstrument. Gaan de harten sneller kloppen bij het horen van jouw gitaarspel?

·         Slaan mensen dubbel van het lachen om jouw grappen?

·         Wil je over je sport of over je hobby vertellen?

·         Of ontroer je mensen met jouw toneelspel als Romeo en Julia?

Doe mee! Geef je snel op. Alleen of in een groep. Het Jeugdpodium, zondagmiddag 21 september, in het middagprogramma van het Open Veldfeest, het Erpse dorpsfeest voor jong en oud, met spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek. Organisatie Jeugd en Jongeren Centrum JJC en Jong Nederland, locatie de Bolle Akker. Aanmelden kun je op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Het Open Veldfeest 2014 gaat verhuizen

 

Wie weet het nog?, vorig jaar 15 september, het 14e Open Veldfeest. En weer was het weer de spelbreker. ’s Morgens bij het opbouwen een heerlijk zonnetje, ’s avonds rockmuziek in wind en regenvlagen met fans zich warmend aan de vuurkorf, zich sterkend aan hun flesjestoverdrank”. Maar het programma was overvol met enthousiaste deelnemers. De inspirerende kunst -en cultuurgalerij, de kleurrijke schminkhoek en Jong Nederland met liefst vier spelattributen. Op het Jeugdpodium de immer vertederende Zingende Nachtegaaltjes, zangeres Nicole van Hoof met op gitaar Christel Opheij en Luuk “Boerke” Bouw met kleine slappe klets. Daarna het pop en rockgeweld van Reboot, Quatz, Black Pearl, El-Cid en Live it Out, die in de gestaag vallende slagbuien met enige zelfspot het nummer “Feels like Summer” speelde.

Het was voor de werkgroep de derde keer, al met al toch geslaagd en zoals beloofd dit jaar doen we het weer. De datum is inmiddels bekend en wel zondag 21 september. Als locatie is ditmaal niet gekozen voor het landelijk gelegen terrein van speelboerderij Tiswa, maar we verhuizen naar het verenigingscluster de Bolle Akker aan de Heesakker. Het voormalige MOB-complex, waar sport, spel en cultuur zijn samen gebracht, door de gebruikers Jong Nederland, het Onze Lieve Vrouwe en Catharinagilde en FCC Wheels. En het Open Veldfeest schuift graag aan.                                                             

alt

                                                foto:  het - blij dat ik aan een touw hang - kratjes stapelen

Het Open Veldfeest, op een zomerzondag, in de open lucht, onder regie van het Jeugd en Jongeren Centrum JJC in samenwerking met Jong Nederland. Een feest van Erp, voor Erp, door Erp, voor het gehele gezin, laagdrempelig, niet commercieel, voor professionals en amateurs, met muziek, spel, presentaties, eten, drinken en, en, en ….. De werkgroep is weer op zoek naar artiesten, muziek, dans en zanggroepen, clubs, verenigingen die aan deze ‘ennen’ invulling willen geven. Welke pianospeler klinkt op het terras? Wiens kunstwerken zorgen voor de entourage? Welke “living statue” verrast de kinderen? Welke dansgroep showt haar kunnen? Welke zanggroep strooit kwistig noten over het veld?

Aanmeldingen, vragen, opmerkingen zijn welkom op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Meer info op www.jjc-erp.nl

 

 

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: Openveldfeest Openveldfeest 2014