Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Avond4daagse

41st Erpse Avond Wandel Vierdaagse

alt Dit jaar vindt de Avond Wandel Vierdaagse plaats op 6-7-8-9 juni. De start vindt plaats in het Jeugd en Jongeren Centrum (JJC) aan de Ottenstraat nr. 4 te Erp. Vier avonden kan er tijdens de wandelingen genoten worden van de mooie Erpse natuur. Er kan gekozen worden voor de afstanden 5, 10 en 20 kilometer. De 20 kilometer is een goede training voor de Nijmeegse Vierdaagse en komt daardoor steeds meer in trek. Tijdens de routes worden op posten diverse traktaties aangeboden.

alt

Het inschrijfgeld kost slecht € 3,00 per persoon voor vier avonden. Voor herkenbare groepen, bestaande uit minstens 8 personen plus 2 man/vrouw begeleiding , zijn de kosten € 2,50 per persoon voor vier avonden. Als je vier avonden wandelt, kan je een herinnering krijgen na afloop. De mooist herkenbare groep kan zelfs een prijsje winnen. Degenen die geen herinnering willen, betalen voor vier dagen slechts € 2,50. Ook kan er per dag ingeschreven worden, dit kost € 1,00 per persoon.

Inschrijving, start en finish zijn in het JJC. Na iedere wandeling staat daar de koffie of iets verfrissends klaar tegen een kleine vergoeding.

Elke dag zal ergens onderweg een dweilorkest  uit  Keldonk , Boerdonk of Erp muziek maken.

 alt 

Vrijdag 9 juni komt een vertegenwoordiger van de gemeente Veghel de wandelaars feliciteren, waarna de medailles afgehaald kunnen worden.

De starttijden zijn als volgt:

5 km tussen 18.00 uur en 19.30 uur

10 km tussen 18.00 uur en 19.30 uur

20 km tussen 17.30 uur en 18.30 uur

Groepen moeten zich verplicht en alleen onder begeleiding van twee volwassenen van te voren digitaal inschrijven. Dat kan tot en met 2 Juni via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.   Een excel of word lijst opsturen via dit e-mailadres is mogelijk. Een webformulier is ook beschikbaar. Voor informatie kun je bij Annie Pepers terecht per telefoon op nummer 0413-212190. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade aan derden, dus jonge kinderen graag onder begeleiding.

  alt  

Als er eventueel nog mensen zijn die een of meerdere avonden tijd en zin hebben om mee te helpen kunnen zij zich aanmelden bij Karin Verbruggen op tel.06-50431028

Veel wandelplezier en tot ziens in Erp.

Foto's wandel4daagse 2016

De foto's van de wandel4daagse 2016

 

 

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: Wandelen Avond4daagse