Winterwandelen met JJC Erp

Zoals al eerder aangegeven was de winterwandeltocht JJC 2021, vanwege de corona maatregelen, niet georganiseerd. Om wandelaars tegemoet te komen, na het “beperkte” feestgedruis, was er een route op papier gezet. Afstanden waren 7-13-19 km. De 7 km bracht de wandelaars naar de Goorse bossen en terug via de Bolst. De 13 km route voerde naar de Goorse bossen en kwam via het waterwingebied weer terug. De 19 km ging via de Goorse bossen, de Leijgraaf, en natuurgebied de Knokerd.

Goed schoeisel was vereist en het advies was wat te eten en drinken mee te nemen. De route was niet uitgepijld (doen wat er op papier stond, dan vond men het altijd) en er waren geen rustposten. Wel was er ter hoogte van v/h tuinbouwbedrijf Claasse een koffie to go post. Deze koffie stond er op zaterdag 9 januari, zondag 10, zaterdag 16 en zondag 17 januari. De route omschrijving was te downloaden via onderstaande links. Deze konden zelf uit geprint worden.  Het wandelen was op eigen gelegenheid en naar eigen inzicht.

Velen hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om één van de routes te wandelen en hadden daar van genoten.

De route beschrijvingen zijn nog steeds te downloaden maar helaas staat het JJC niet garant voor eventuele wijzigingen die opgetreden zijn
Voor de route omschrijving klik hier.

Voor het routekaartje klik op 7 km ,  13 km ,  19 km   (print hier alléén de eerste pagina)

Voor de GPS coördinaten klik dan op  7km , 13km , 19km.