Geslaagde Wintertocht JJC

Onder goede weersomstandigheden mochten wij 860 wandelaars verwelkomen. Zij hebben routes gewandeld van 30 - 20 - 12 of 7 km.

De routes waren prima beloopbaar, Als organisatie hebben we veel complimenten ontvangen van de deelnemers, ondanks dat het in de voorgaande weken toch regelmatig geregend had.
De routes gingen allemaal richting Keldonk. De 20 en 30 km gingen bij Keldonk de brug over en via enkele lussen door natuurgebied ’t Lijnt kwamen zij aan op de welverdiende rustpost bij de Familie Verbakel. De erwtensoep en broodjes worst vonden gretig aftrek.

Hierna staken ze het kanaal weer over en voegden zij zich samen bij de wandelaars van de 12 en 7 km route, om uit te komen bij de Firma Verhoeven Gewasbestrijding in de Laren. Ook hier was het gezellig druk. Van hieruit wandelde men gezamenlijk weer terug naar het JJC-ERP. Velen hebben nog zitten napraten onder het genot van een drankje. Wij bedanken de Familie Verbakel en de Firma Verhoeven voor de gastvrijheid. Daarnaast ook dank aan Installatiebedrijf Reemondo Snijders.

En we mogen natuurlijk onze vele vrijwilligers niet vergeten. Ook aan hun veel dank.

Graag tot ziens op de tweede zondag van januari voor onze winterwandeltocht 2021.

 

31e Editie van de Winterwandeltocht

Als de feestdagen voorbij zijn, de nieuwe prins bekend is, is het tijd om te wandelen na al dat feestgedruis. Dit kan op Zondag 12 januari tijdens onze alom gewaardeerde winterwandeltocht georganiseerd door het Jeugd en Jongeren Centrum. Vertrek is vanuit JJC aan de Ottenstraat 4.  

Alle afstanden vertrekken gezamenlijk richting Keldonk. Via landelijke routes gaan de 7 en 12 km naar de rustpost  in de Laren. De 20 en 30 km steken het kanaal over en via een lus door de bossen van ’t Lijnt komen zij aan bij de rustpost op het Lijnt. Na de rustpost vervolgen zij hun route en komen eveneens op de rustpost in de Laren. Hier komen alle routes  samen en wandelen gezamenlijk terug naar JJC.

De routes zijn voor een belangrijk deel onverhard. Goed schoeisel is van belang. Voor rolstoelen en wandelwagens is een verharde route uitgezet naar de grote rust post.  De rustposten zijn binnen, zijn verwarmd en je kunt daar tegen wandelvriendelijke prijzen koffie, thee, soep en een broodje worst verkrijgen.

Starttijden:

Kilometers Tijd Inschrijfgeld
7 km 10:00 - 12:00 uur €2,- per persoon
12 km 09:00 - 12:00 uur €2,- per persoon
20 km 08:00 - 11:00 uur €3,- per persoon
30 km 08:00 - 10:00 uur €3,- per persoon

Meer informatie; bel Jan van Berkel 06-13420251

Wandel mee……… met JeeJeeCee