Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Zondagmiddaggroep

Bingo 2016

E-mail Afdrukken

De foto's van de bingo in april 2016

 

Vakantie Knutsels

E-mail Afdrukken

Medewerkers gezocht

 

Omdat er op onze zondagmiddagen een grote groep kinderen naar het Jeugd en Jongeren Centrum komt zijn wij (altijd) op zoek naar nieuwe medewerkers. Meiden / jongens, oma's / opa's, moeders en zelfs vaders. Iedereen die zin heeft om af en toe op een zondagmiddag kinderen te begeleiden bij het knutselen zijn welkom. Je hoeft niet super handig of creatief te zijn om de kinderen te helpen iets leuks te maken.

Medewerkers beginnen om 13:30 tot ongeveer 16:30 uur. (Uw kind mag natuurlijk alvast meekomen) Opgeven kan via e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of vul het On-Line Formulier in.

Jezelf opgeven aan een van de kerngroepers in het JJC gebouw op zondagmiddag tijdens het knutselen is natuurlijk ook mogelijk.

 

Dringende Oproep

 

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe kerngroep medewerkers.

Iedereen die zin en idëeen heeft en zich actief in wil zetten om activiteiten te  bedenken en begeleiden

HELP ons!

 

Jeugd van 5 tot 12

 

Voor de kinderen van de basisschool, vanaf groep twee, zijn er telkens nieuwe activiteiten om een gezellige middag met elkaar door te brengen. Een clown op bezoek of gewoon creatief bezig zijn met een herftsstukje in elkaar knutselen. Heb jij een keer een idee waarvan je denkt "hé dat zou wel eens leuk zijn om te doen" maak gebruik van de e-mail en stuur een berichtje aan  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   Een muisklik is voldoende om het te starten. Vertel dan in het kort jouw idee en waarom je het leuk zou vinden om dat te doen.
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Zoals overal in het vrijwilligerswerk zijn helpende handen meer dan welkom, loop gerust eens binnen tijdens een activiteit en wees niet bang om een medewerker aan te spreken en te vragen of jouw hulp gewenst is.

 

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: ZondagMiddagGroep Algemeen