Paas Knutselen.

Met spoed gezocht! Kinderen om de paashaas te helpen met leuke knutselwerken.

Ook dit jaar zijn we gevraagd door de paashaas om voor te bereiden op paasfeest. Dit willen we wel doen, maar daar is veel hulp voor nodig, het liefst van alle kinderen van groep 2 tot groep 8. Niet iedereen kan uiteraard, maar als jij zin en tijd hebt op 14 april om 14.00 uur dan ben je welkom in het JJC in de Ottenstraat. Het duurt tot 16.00 uur.


Wat heb je nodig? €1.50 entree, een doos, goede zin en plezier om te knutselen en iets extra geld om drinken en of snoep te kopen. Want waar gewerkt wordt, moet ook de inwendige mens versterkt worden.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen niet zelf tijdens het programma naar huis kunnen. Dus wij hanteren al vele jaren de regel ‘binnen is binnen’. Na afloop mag je ook niet alleen naar huis, tenzij je een briefje van je ouders bij hebt dat je alleen weg mag.
Na dit programma gaan we in de zomerstop. Ouders die nog een keer willen helpen zijn welkom. Zowel bij ons als bij de kindervakantieweek. Kinderen hebben hulp nodig van jou!!! Ben je 15 of ouder dan ben je zeer welkom.

Wij van de ZMG (ZondagMiddagGroep) wensen iedereen een fijne vakantie toe en zien elkaar volgend seizoen weer.